Archives

separator

Securamerica

separator

Securamerica is located in Reston, Virginia. The entrance to the space boasts a beautiful reception area with adjacent conference and interview rooms. Simple and inexpensive touches can make for a wonderful space. The textured surfaces allow for beautiful light reflections and shadows, and an accent wall can transform an office space!

Read More

APTA Conference Center

separator

In Historic Alexandria, Virginia, right on the Potomac River, the American Physical Therapy Association is able to enjoy a new, state of the art Conference Center for company wide meetings, training sessions and gatherings.  Walking in and being greeted by warm finishes, specialty signage, custom radius feature wall once can flow down the hall to [...]

Read More

Wasabi Sushi

separator

With the newest location just opened in upscale Natick Massachusetts, sushi lovers can enjoy modern Japanese cuisine in a trendy, state of the art environment from the custom conveyor system imported from Great Brittan to the Wasabi signature Pro Form panels that make up the ceiling. All equipment and materials were ordered and the start [...]

Read More

MedEval

separator

Looking for a brighter, updated and more spacious home for their insurance consulting practice, MedEval chose Davis Drive as their new home. While only just up the road from their previous location, this design with updated color schemes and clean lines provides a modern, bright and functional atmosphere. Feature walls in the Reception and Open [...]

Read More

Teknion

separator

Teknion’s Washington DC showroom was renovated to offer a new dramatic backdrop with minimal environmental impact. This LEED Gold project boasts a custom millwork wall made of FSC certified MDF with cutouts to mirror the custom area rug design, custom dyed carpet, custom chair display and Lonseal flooring in the lobby area. The Teknion Altos and Optos operable glass partitions provide the [...]

Read More

KGD Architecture

separator

This LEED Gold project required not only environmental conscious decisions, but ones that needed to be made in the short 8-week time-frame. Sweeping wood walls greet you to the reception area where visitors find full height glazing allowing not only abundant natural light but also a sense of the open and collaborative atmosphere of the company itself. All [...]

Read More

Twitter DC

separator

Social media giant Twitter makes a home in Washington, DC. Their new east coast branch office boasts unique open ceiling elements of suspended medallions, specialty lighting, and Soundscape panels. A one-of-a-kind signage package including a mural of the Capital's city streets and landscapes, complimented by acrylic Light Blocks at the Suite Entry greet visitors upon arrival. [...]

Read More

Brandywine Real Estate Regional Headquarters

separator

Relocating to the hub of urban development, Tysons Corner, VA, this new suite boasts a clean and crisp upscale design for Brandywine Real Estate's Regional Headquarters. Impeccable design by DCS added key elements to show off this new stunning location such as lacquer feature walls in the Reception area, custom filming on glass elements throughout, beautiful new suite entry glass and tile. Key [...]

Read More

Delucci +

separator

Delucci + was designed and constructed to comply with the USGBC's guidelines for LEED CI certification, earning this project LEED Silver status. The design provided this firm with support areas including workrooms, a conference room, copy areas, workstations and a lounge for its employees. The stained and sealed concrete floor and use of existing and exposed [...]

Read More

Bobby McKeys

separator

The Bobby McKey's atmosphere--energetic, lively, fun and unique. This project was charged with creating and upscale dueling piano bar, complete with multiple bar locations, a 3,000SF mezzanine dining area, unique signage and significant coordination with audio/visual and stage lighting subcontractors. Interior masonry finishes, suspended continuous staircase and extensive support for the stage area made this [...]

Read More